JÍDELNÍČEK
Pondělí 15.5.2023 |
pomazánka cizrnová, chléb, zeleninová obloha, kakao |
přesnídáv. |
obsahuje alergeny: 01,06,07,08 |
polévka květáková, zeleninová obloha, čaj, krůtí maso po čínsku, dušená rýže |
oběd 1 |
obsahuje alergeny: 01,03,06,07,09 |
pomazánka tvarohová s tuňákem, rohlík, čaj / bílá káva |
svačina |
obsahuje alergeny: 01,04,07 |
Úterý 16.5.2023 |
pomazánka budapeštská, chléb, zeleninová obloha, mléko |
přesnídáv. |
obsahuje alergeny: 01,07 |
gulášová polévka, vepřová pečeně selská, dušená míchaná zelenina, brambory, čaj |
oběd 1 |
obsahuje alergeny: 01,06 |
jogurt, rohlík, mléko |
svačina |
obsahuje alergeny: 01,07 |
Středa 17.5.2023 |
pomazánka sýrová se strouhaným eidamem, chléb, kakao granko, ovoce |
přesnídáv. |
obsahuje alergeny: 01,07,08 |
chléb, čaj, česneková polévka s vejcem, čočka na kyselo, chléb, uzené maso vařené |
oběd 1 |
obsahuje alergeny: 01,03,06,09,12 |
čertovská česneková pomazánka, chléb, bílá káva, zeleninová obloha |
svačina |
obsahuje alergeny: 01,07 |
Čtvrtek 18.5.2023 |
pomazánka tvarohová s pažitkou, houska, zeleninová obloha, mléko |
přesnídáv. |
obsahuje alergeny: 01,07 |
bulharská polévka, houskové knedlíky (kynuté), čaj, ovoce, svíčková na smetaně, hovězí maso vařené |
oběd 1 |
obsahuje alergeny: 01,03,06,07,09,12 |
pomazánka luštěninová, rohlík, zeleninová obloha, mléko |
svačina |
obsahuje alergeny: 01,07,09 |
Pátek 19.5.2023 |
pomazánka z ryb v tomatě, chléb, čaj |
přesnídáv. |
obsahuje alergeny: 01,04,07 |
kuřecí polévka, chléb, čaj, brambory, sekaná zahradnická |
oběd 1 |
obsahuje alergeny: 01,03,06,07,09 |
rohlík, pomazánka zeleninová, zeleninová obloha, mléko |
svačina |
obsahuje alergeny: 01,03,07,09 |
RYCHLÝ KONTAKT |
---|
Telefony |
381 581 001 - pro odhlášení stravy nebo přepojení hovorů do tříd, email na odhlášení stravy: ms-veseli@volny.cz 739 071 965 - Bc. Romana Píchová, ředitelka školy |
NOVINKY |
---|
Nové fotografie |
![]() |
Nejnovější fotografie z akcí v mateřské škole najdete zde |
Aktuální jídelníček |
![]() |
Aktuální jídelníček najdete zde |